• Jouw onafhankelijke hulp bij online daten
  • Alle datingsites van Nederland en België getest

SeniorenGeluk – informatie, kosten, review en ervaringen

SeniorenGeluk, voor iedereen tussen de 50 en de 80

Bij SeniorenGeluk gaat het er erg persoonlijk aan toe. Persoonlijk contact staat hoog op de agenda en daarom word je niet ‘afgescheept’ met een online vragenlijst, maar heb je persoonlijk contact met een consulent. Daarnaast ligt de focus op singles van veertig tot tachtig jaar, dus je bent nooit te oud om te daten.

Persoonlijke begeleiding

Bij SeniorenGeluk krijg je begeleiding bij het zoeken naar de juiste partner. Dit gebeurt niet online, maar hiervoor kun je terecht bij een consulent. SeniorenGeluk heeft kantoren door heel Nederland waardoor er altijd wel een consulent bij jou in de buurt te vinden is. Als je liever hebt dat het gesprek bij jou thuis plaatsvindt, dan kan dat ook. Bij SeniorenGeluk wordt er tijdens het intakegesprek een vragenlijst met je doorgenomen, waarin onder andere aan bod komt hoe je in het leven staat, wat je hobby’s zijn en hoe jij je de ideale partner voorstelt. Vervolgens gaat de consulent voor jou aan de slag om een match te zoeken. Na iedere match die je gehad hebt, volgt er een evaluatie zodat jouw wensen wat betreft je nieuwe partner steeds duidelijker worden. Op die manier kan de consulent een goed beeld krijgen van wat je zoekt en daardoor kan die steeds betere matches voor je maken.

Veilig daten

Het grote voordeel van SeniorenGeluk is dat je gegevens veilig bewaart worden en als er een match gevonden is, je eerst telefonisch op de hoogte wordt gesteld. Pas als jij en de andere partij akkoord zijn gegaan, worden de persoonsbeschrijvingen uitgewisseld. Op die manier weet je altijd dat je gegevens niet zomaar aan iedereen verstrekt worden en dat iemand deze enkel te zien krijgt, als jij daar toestemming voor gegeven hebt.

Vaste tarieven

Om niet voor verrassingen te komen staan, werkt SeniorenGeluk met vaste tarieven. Je kunt kiezen uit 6, 12 of 18 maanden bemiddeling, waarbij je een gegarandeerd aantal voorstellen krijgt en waarbij je jouw vaste consulent altijd kunt raadplegen. Deze datingsite heeft al vijftien jaar ervaring in relatiebemiddeling in Nederland en daardoor hebben ze een groot singles bestand kunnen opbouwen. Dat betekent dat de kans op een geschikte partner bij hen zeer groot is. Dus voor een vast bedrag krijgt je persoonlijke begeleiding, krijg vele matches aangeboden en is de kans op een (nieuwe) partner wel erg groot!

De kosten van de SeniorenGeluk zijn als volgt:

140 credits € 15,99 14 dagen VIP-toegang
300 credits € 27,99 30 dagen VIP-toegang
900 credits € 59,99 90 dagen VIP-toegang

De credits kun je zien als een soort betaalmiddel voor elke handeling die je doet op de website. Als je bijvoorbeeld een berichtje naar iemand anders wilt sturen betaal je 1 credit.

Bij SeniorenGeluk begin je altijd met een gratis profiel, mocht je het een leuke datingsite vinden, dan is er altijd een mogelijkheid om over te stappen naar een betaald lidmaatschap.