• Jouw onafhankelijke hulp bij online daten
 • Alle datingsites van Nederland en België getest

De beste seks datingsites

Steeds meer mensen zijn vrijwillig single. Ze hebben simpelweg geen zin of tijd om zich aan iemand te binden. Toch hebben we allemaal onze behoeftes. Het vinden van iemand om alleen seks mee te hebben is niet voor iedereen even makkelijk. Een seksuele relatie beginnen met iemand uit je omgeving kan nare gevolgen hebben en voor veel mensen is het ook geen optie om iedere week iemand te verleiden in de kroeg. Seks datingsites bieden uitkomst.

Wat is de beste seksdatingsite?

Er zijn alleen in Nederland en België al honderden seksdatingsites. Toch zijn er maar een handjevol seks datingsites waar je ook daadwerkelijk een seks afspraakje kunt vinden. Veel van de seksdatingsites maken namelijk gebruik van nepprofielen. Wij hebben daarom de betrouwbaarste seksdatingsites voor je op een rijtje gezet:

Seksbuddy

4.9/5.0

Seksbuddy is een van de grootste en bekendste seks datingsites. Met honderden leden en iedere week tientallen nieuwe leden is het ook een van de grootste seks datingsites.

Victoria Milan

4.9/5.0

Victoria Milan is een seksdatingsite die speciaal gericht is op mensen die vreemd willen gaan. Alles draait hier dus om discretie. Ook als vrijgezel kun je op deze datingsite terecht.test

Second Love

4.7/5.0

Second Love ken je misschien wel van de radio en TV reclames. Het is een van de grootste datingsites voor seks en vreemdgaan. Je vindt hier enorm veel profielen van mannen en vrouwen die graag discreet vreemd willen gaan.

Novamora

4.7/5.0

NovaMora is een nieuwe seks datingsite. Ze adverteren veel op de radio en hebben daardoor veel leden die op zoek zijn naar erotische avonturen. Na het invullen van slechts 4 gegevens, ben je al lid.

Wat je moet weten over seks datingsites

Voorheen waren seks datingsites nog een ontzettend groot taboe. Nu steeds meer mensen vrijwillig kiezen om vrijgezel te zijn, verdwijnt dit taboe. Veel mensen willen zich nog helemaal niet binden op jonge leeftijd of hebben een te drukke baan om een serieuze relatie aan te gaan. Nu deze groep steeds groter wordt, verschijnen er ook steeds meer seks datingsites.

Op de meeste seksdatingsites vind je mensen die hetzelfde in het leven staan als jij, ze zitten ook helemaal niet op een serieuze relatie te wachten maar gewoon op seks. Je kunt op seksdatingsites terecht voor vluchtige eenmalige contacten maar ook voor meer friends-with-benefits-achtige relaties. Het fijne aan seks datingsites is dat iedereen weet met welk doel je daar zit. Je hoeft in je eerste berichtje dus helemaal niet voorzichtig af te tasten om aan te voelen waar de ander op zoek naar is, dat is namelijk seks!

De voordelen van seksdatingsites

De meeste mannen en vrouwen die op zoek zijn naar seksdates, kijken in eerste instantie naar collega’s, buren, kennissen of vrienden. Vaak leidt dit tot vervelende situaties achteraf waarbij er een van de 2 toch gevoelens krijgt voor de ander of waarbij er achter je rug om geroddeld wordt. Niet erg fijn allemaal natuurlijk. Een seksdatingsite kan je helpen met het vinden van een seksdate in jouw omgeving zonder al deze vervelende gevolgen. De voordelen van een seksdatingsite:

 • Alle leden zijn alleen op zoek naar seks
 • Alle leden zijn niet op zoek naar commitment
 • Jouw persoonlijke sociale omgeving hoeft er niks van te weten
 • Op seks datingsites kun je terecht voor alles wat je maar kunt bedenken, van spontane korte dates tot intense urenlange rollenspellen
 • Je beslist zelf of je eenmalig afspreekt of dat je elkaar vaker wilt ontmoeten

Gratis of betaalde seksdatingsite?

Er zijn diverse seksdatingsites die claimen ‘gratis’ te zijn. Helaas blijken deze gratis seksdatingsites in de praktijk meestal allesbehalve gratis te zijn. Het aanmaken van een profiel is net zoals op de meeste datingsites gratis. Je kunt vervolgens met dit gratis profiel heel veel, bijvoorbeeld de volledige profielen van andere leden bekijken. Wil je echter in contact komen met andere leden? Dan betaal je vaak een bedrag per bericht wat kan oplopen tot wel € 2,50. Wij adviseren daarom altijd voor een datingsite te kiezen waarbij je een lidmaatschap voor een vastgestelde periode afsluit, zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Waaraan herken je een betrouwbare sexdating site?

Het is niet altijd even makkelijk om te bepalen of een datingsite te vertrouwen is of niet, al helemaal niet als het om een seksdating website gaat. Voordat je een profiel aanmaakt en je persoonlijke informatie met de website deelt, wil je natuurlijk wel zeker weten dat de website goed beveiligt is tegen data lekker, dat er geen gekke dingen met je gegevens worden gedaan en dat er niet uitsluitend nepprofielen op de datingsite staan. Om te bepalen of een seksdatingsite te vertrouwen is, kun je de volgende zaken controleren:

 • Lees reviews en ervaringen van andere gebruikers. Houdt daarmee rekening dat deze vaak geplaatst worden na een negatieve ervaring. Houdt er dus rekening mee dat deze zeker niet altijd objectief zijn.
 • Controleer of de verbinding met de website beveiligd is. Je kunt dit controleren door te kijken of er een hangslot linksboven in je browser staat naast het adres van de website. Vaak geeft je browser al een melding als de website niet veilig is.
 • Je kunt je meestal gratis aanmelden. Kijk dus alvast even rond voordat je een betaald lidmaatschap afsluit. Zo krijg je een beter gevoel bij de website.
 • Meestal zijn de websites zelf wel te vertrouwen maar niet altijd alle andere leden. Controleer dus was de website doet met nepprofielen en of er de mogelijkheid is om leden te rapporteren.
 • Controleer of de betaalmogelijkheden betrouwbaar zijn. Bij een betrouwbare datingsite kun je betalen met iDeal, creditcard, Paypal of een ander veelgebruikte betaalmogelijkheid. Wees op je hoede als er alleen vage onbekende betaalmogelijkheden geboden worden.

Nepprofielen

Helaas zien we bij seks datingsites vaker nepprofielen dan op andere datingsites. Wat hier de oorzaak van is, is onbekend. Controleer daarom altijd voordat je betaalt voor een datingsite of deze niet uitsluitend gevuld is met nepprofielen. De beste manier om dit te achterhalen is door een gratis account aan te maken en een aantal profielen van andere gebruikers te bekijken. Komen deze allemaal over als nepprofielen? Kies dan een andere seks datingsite.

Privacy en veiligheid

Zeker bij seksdatingsites is het natuurlijk heel erg belangrijk dat ze goed beveiligd zijn en op een verantwoorde manier met je gegevens omgaan. Je wilt natuurlijk niet dat jouw seksuele voorkeuren en fantasieën zomaar openbaar in te zien zijn door iedereen. Kies daarom altijd voor een datingsite met een zogenaamd SSL certificaat. Als een website zo’n certificaat heeft, zie je linksboven in je browser naast het adres van de website een slotje staan. Dit certificaat toont aan dat de verbinding tussen jouw computer en de website veilig is.