• Jouw onafhankelijke hulp bij online daten
  • Alle datingsites van Nederland en België getest

Over Online Datingwijzer

Online datingsites zijn dé manier om de perfecte match te vinden. Helaas kan het kiezen van een geschikte datingsite nogal een uitdaging zijn. Er zijn tegenwoordig zo veel datingsites om uit te kiezen en deze bieden helaas niet allemaal de kwaliteit die je zou mogen verwachten. Daarom vertellen we je op Online Datingwijzer alles wat je moet weten over de meest betrouwbare datingsites van de Benelux. Zo helpen we jou naar het zoeken van een datingsite die echt bij jou past.

Datingsites beoordelen en vergelijken

Wij willen onze gebruikers graag een zo eerlijk en volledig mogelijk beeld geven van een datingsite zodat je vooraf een inschatting kunt maken of een bepaalde datingsite wel bij jou past. We controleren bijvoorbeeld of de profielen wel echt zijn en of alle functionaliteiten goed werken. Dit doen we door tijdelijke profielen aan te maken en de website te gebruiken zoals iemand die op zoek is naar een match, dat ook zou doen. Dit stelt ons in staat een eerlijke vergelijking te maken tussen de verschillende datingsites.

Wat is het verdienmodel van Online Datingwijzer?

Onze service bieden wij gratis aan. Nou kost het in de lucht houden van de website en het beoordelen van datingsites en vervolgens het schrijven van artikelen heel veel tijd en geld. Hoe komen we aan dit geld? Wij ontvangen een kleine vergoeding als jij doorklikt naar een van de datingsites. Dit is genoeg om onze kosten te dekken en zo kun jij gratis gebruik maken van onze service.