• Jouw onafhankelijke hulp bij online daten
  • Alle datingsites van Nederland en België getest

Vreemdgaan datingsites

Vraag je je af hoe je een discrete affaire kunt hebben zonder betrapt te worden? Of ben je op zoek naar een datingsite waarop je een gemakkelijk kunt vreemdgaan of een affaire kunt beginnen? In beide gevallen ben je op Online Datingwijzer op de juiste plek. Er zijn meerdere datingsites die claimen de beste datingsite te zijn om vreemd te gaan. Helaas is het bij de meeste erg lastig om daadwerkelijk een affaire te starten, bij sommige wordt je zelfs ronduit opgelicht. Daarom vertellen we je op deze pagina wat de beste vreemdgaan datingsites van Nederland en België zijn en hoe je dit het best aan kunt pakken zonder dat je geld verspilt of betrapt wordt.

Wat is de beste datingsite om vreemd te gaan?

Je wilt je aanmelden bij een datingsite voor een affaire maar je moet nog een keuze maken tussen de verschillende sites. Dit zijn de beste vreemdgaan datingsites:

Victoria Milan

4.9/5.0

Wereldwijd is Victoria Milan een van de grootste vreemdgaan datingsites met meer dan 6 miljoen leden. Victoria Milan heeft anonimiteit en privacy enorm hoog in het vaandel staan. Op Victoria Milan kun je dus zeer discreet een date vinden.

Second Love

4.7/5.0

Second love is waarschijnlijk de bekendste vreemdgaan datingsite. Het is dé datingsite van Nederland en België voor mannen en vrouwen die wat meer spanning zoeken. Op Second love worden alle profielen handmatig gecontroleerd, je hoeft je dus geen zorgen te maken over pottenkijkers.

Novamora

4.7/5.0

Novamora is een van de populairste datingsites van Nederland om vreemd te gaan. Met de uitgebreide zoek- en chatfuncties heb je binnen de kortste keren een spannende date gevonden zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je privacy.

Ashley Madison

De slogan van Ashley Madison is “Life is short, have an affair” en deze doen ze eer aan. Iedere dag melden duizenden mensen zich aan om een discrete affaire te vinden. Met deze constante stroom van nieuwe profielen, is de kans groot dat je hier een affaire vindt.

Bekijk onze review van Ashley Madison

Gratis profiel aanmaken

Kosten vreemdgaan datingsite

Datingsites die zich speciaal richten op mensen die vreemd willen gaan, kosten over het algemeen net iets meer dan de algemene datingsites. Dit komt vooral door de extra functionaliteiten die ze bieden en de specifieke doelgroep. Zo hebben de meeste datingsites speciale functionaliteiten die de kans verkleinen dat je betrapt wordt, een paniekknop bijvoorbeeld voor als er iemand de kamer onverwachts binnenkomt. De meeste vreemdgaan datingsites kosten ergens tussen de € 20,- en € 50,- per maand. De kosten zijn afhankelijk van de periode waarvoor je het lidmaatschap afsluit. Als je het lidmaatschap voor een langere periode afsluit, is deze goedkoper dan wanneer je slechts een maand lid zou willen zijn. Op de meeste vreemdgaan datingsites kun je gratis een profiel aanmaken. Je hebt daarmee niet de beschikking over alle functionaliteiten maar je kunt wel alvast een gevoel krijgen bij de datingsite.

Waarom geen gratis datingapp als Tinder?

Er zijn natuurlijk voldoende gratis datingsites waarop je ook een minnaar of minnares zou kunnen vinden. Wij raden dit ten zeerste af als je vreemd wilt gaan. Deze gratis datingapps zijn namelijk enorm populair. De kans iemand jou herkent op zo’n app is dus erg groot.

Waarom een datingsite om vreemd te gaan?

Affaires zijn niet iets van de laatste decennia. Vanaf het moment dat het instituut ‘huwelijk’ is bedacht, zijn er mannen en vrouwen geweest die dit pakt hebben verbroken door vreemd te gaan. Vreemdgaan wordt door velen gezien als iets slechts, toch zijn er zeer legitieme redenen te bedenken waarom iemand een affaire aangaat.

Monogamie is niet voor iedereen

Van jongs af aan zijn we geprogrammeerd om te geloven dat een succesvolle relatie uit 2 mensen bestaat die uitsluitend seks met elkaar hebben. Toch wijst recent onderzoek uit dat onze ‘natuurlijke’ drang naar monogamie helemaal niet zo natuurlijk is en dat het slechts een sociaal verzinsel is. Het onderzoek toont aan dat mensen helemaal niet gemaakt zijn om voor altijd met dezelfde partner te blijven. Niet zo gek dus dat er zoveel mensen uiteindelijk vreemdgaan in hun relatie.

Behoefte aan seks

Sommige mensen hebben nou eenmaal meer behoefte aan seks dan de andere. Als dit binnen een relatie het geval is, kan dit lastige situaties opleveren. Als je een hoger libido hebt dan je partner, kan een affaire frustraties voorkomen op andere vlakken dan alleen seksueel gebied. Want dat je meer behoefte hebt aan seks dan je partner, betekent natuurlijk niet dat je niet van je partner houdt.

Onverwerkte trauma’s

Een andere reden waarom mensen vreemdgaan is een onvermogen om zich volledig aan een partner te committeren vanwege een onopgelost jeugd- of relatietrauma. Een trauma kan invloed hebben op het vermogen om je in te leven of kan ervoor zorgen dat mensen moeilijk anderen vertrouwen.

Te jong getrouwd

De leeftijd waarop mensen trouwen is een andere factor die er voor kan zorgen dat mensen een affaire aangaan. Het is niet ongebruikelijk om op 25 jarige leeftijd getrouwd te zijn en al 1 of 2 kinderen te hebben. Dit laat weinig tijd over om jezelf en je seksuele verlangens te leren kennen en hiermee te experimenteren. Een huwelijk op jonge leeftijd resulteert dan ook regelmatig in een affaire op middelbare leeftijd als de kinderen wat ouder zijn en de ouders weer wat meer tijd hebben voor zichzelf.

Gedwongen of gearrangeerd huwelijk

In veel culturen is het normaal om uitgehuwelijkt te worden. Dankzij immigratie en integratie in veel Westerse landen, zien we een verschuiving binnen deze culturen naar een wat vrijere vorm van gearrangeerde huwelijken maar het blijven gearrangeerde huwelijken. Veel van de mensen in een gedwongen huwelijk in Westerse landen, hebben ook Westerse normen en waarden en kijken dus niet meer op dezelfde wijzen naar het huwelijk en seksualiteit als dat gebruikelijk is binnen hun oorspronkelijke cultuur. Dit leidt in opvallend veel gevallen tot een buitenechtelijke affaire.

Een slecht huwelijk

De meest voorkomende reden waarom mensen vreemdgaan is een slecht huwelijk. Eenzaamheid en gebrek aan communicatie en intimiteit zijn de meest gehoorde klachten binnen een slecht huwelijk en tevens de meeste gehoorde redenen waarom mensen vreemdgaan. Het is logisch dat je spanning en intimiteit elders zoekt als je dat binnen je relatie niet vindt.

Wat is er anders aan datingsites voor mensen die vreemd willen gaan?

Het grootste verschil tussen een algemene datingsite en een datingsite die speciaal voor vreemdgaan is, is dat je op een vreemdgaan datingsite alleen maar mensen leert kennen die in hetzelfde schuitje als jij zitten. Je leert dus mensen kennen die ook op een discrete manier wat extra spanning zoeken. Op een algemene datingsite zijn de meeste mensen op zoek naar een serieuze relatie. Daar heb jij niks aan, die heb je immers al.

Anoniem datingprofiel

Veel vreemdgaan datingsites bieden de mogelijkheid om een anoniem datingprofiel aan te maken. Je kunt gebruik maken van een valse naam en zelf bepalen wie welke informatie en foto’s op jouw profiel te zien krijgt. Wij adviseren hier zeker gebruik van te maken om te voorkomen dat je betrapt wordt.

Discreet daten zonder dat je betrapt wordt

Je bent misschien wel hartstikke gelukkig in je huwelijk maar je bent wel op zoek naar een beetje extra spanning. Om te zorgen dat je huwelijk stand houdt, is het slim om de kans dat je betrapt wordt zo klein mogelijk te maken. Onderstaande tips helpen je om van een beetje extra spanning en passie te genieten zonder dat je je al te veel zorgen hoeft te maken om betrapt te worden.

Technologie

Vergeet niet dat je met je partner samenwoont, het is dus al moeilijk genoeg om iets voor hem/haar verborgen te houden. Tegenwoordig weet iedereen hoe je gemakkelijk de internetgeschiedenis op een computer of telefoon kunt bekijken. Houd daar dus rekening mee en verwijder je geschiedenis regelmatig. Zorg er daarnaast voor dat je partner geen toegang heeft tot je telefoon of gebruik een andere telefoon.

Kies je minnaar of minnares zorgvuldig

Kies iemand die hetzelfde wil als jij. Die knappe vrijgezelle secretaresse van 25 lijkt misschien wel een goede optie maar de kans is aanwezig dat ze stiekem al maanden over je droomt en uiteindelijk wilt trouwen en kinderen wilt krijgen van je.

Je kunt beter voor iemand kiezen die in dezelfde situatie zit als jij. Iemand die ook gebonden is en op zoek is naar een minnaar/minnares om vrijblijvend mee af te spreken.

Dat is waarom vreemdgaan datingsites zijn ontstaan. Het mooie van een dergelijke datingsite is dat alle leden ongeveer in hetzelfde schuitje zitten en naar hetzelfde op zoek zijn.

Laat emoties erbuiten

Als je op zoek bent naar spanning, houdt er daar dan ook bij. Zodra er emoties in het spel komen, is de kans groot dat het niet goed afloopt. Dit geldt voor zowel jou, als voor je minnaar/minnares.

Houd het stil

Het is logisch dat als je een geheim hebt, je dit met iemand wilt delen. Misschien heb je wel een affaire met de knapste vrouw van Nederland of heb je de beste seks van je leven. Laat je niet toch niet verleiden om dit door te vertellen, zelfs niet aan je beste vriend(in). Vroeg of laat komt het uit, misschien heb je dan wel met meer mensen een probleem dan alleen met je partner.