• Jouw onafhankelijke hulp bij online daten
  • Alle datingsites van Nederland en België getest

Weetwiejedate – informatie, kosten, review en ervaringen

Weetwiejedate is een leuke datingsite voor singles die zoeken naar nieuwe contacten. Deze datingsite is te bereiken op alle apparaten zoals: Mobiele telefoon, laptop, desktop en tablet. Dankzij deze optie hebben er al veel singles een relatie gevonden via deze site. Wil je meer weten over weetwiejedate? Lees dan onze review.

Weetwiejedate Ontmoet singles bij jou in de buurt!

Weetwiejedate is een datingsite waar singles de liefde van hun leven kunnen ontmoeten. Door de aangepaste variant van hun site ben je ook via smartphone en tablet bereikbaar en inschrijven is gratis. Dankzij deze site zijn er al heel wat mensen die met succes hun nieuwe partner gevonden hebben en het verkrijgen van veel dates is hier geen probleem. Weet wie je date en ontmoet hier de liefde van je leven.

Leuke aanbiedingen bij Weetwiejedate

Weetwiejedate zorgt ervoor dat ze aantrekkelijk zijn voor nieuwe leden. Dit doen ze onder andere door aanbiedingen in het leven te roepen, waarbij je bijvoorbeeld een maand lang geheel gratis lidmaatschap krijgt waarbij je alle functies kunt uitproberen. Wie weet vind je in die ene maand meteen al de liefde van je leven. In dat geval heb je deze site geheel gratis kunnen gebruiken. Het inschrijven voor Weetwiejedate is sowieso gratis. Daarbij kun je met de gratis versie ook berichten lezen en beantwoorden. Met een volledig lidmaatschap heb je echter meer functies, zoals chatten en cadeautjes sturen. Bij het chatten kun je er ook nog gebruik maken van je webcam als je dat graag wilt.

Veilig daten

Veiligheid is belangrijk op datingsites en ook op Weetwiejedate.nl zijn ze daarvan op de hoogte. Om ervoor te zorgen dat er geen nep accounts worden aangemaakt en mensen geen rare dingen op hun profiel plaatsen, controleren ze dagelijks handmatig en systematisch alle profielen. Daarnaast worden je gegevens op de site beveiligd met een SSL-certificaat. Daarnaast verifiëren ze alle accounts, zodat je letterlijk weet wie je date. Je komt niet voor verrassingen te staan.

Altijd en overal bereikbaar

Als je niet enkel bereikbaar wilt zijn als je thuis achter je pc zit, maar ook als je onderweg bent of op het werk, dan is deze datingsite een aanrader. Omdat er een aangepaste versie is voor de smartphone en tablet, kun je dus heel makkelijk en snel berichten beantwoorden van mensen die met jou willen daten. Je hoeft dus nooit meer in spanning te wachten tot je eindelijk thuis bent, of je nog berichten gekregen hebt. Waar je ook bent en wat je ook doet, Weetwiejedate is altijd dichtbij en bereikbaar.

Weetwiejedate kosten

De kosten van een premium lidmaatschap op Weetwiejedate zijn als volgt:

1 maand Full Membership € 24,95 per maand
3 maanden Full Membership € 12,95 per maand
6 maanden Full Membership € 9,95 per maand
12 maanden Full Membership € 6,95 per maand