• Jouw onafhankelijke hulp bij online daten
  • Alle datingsites van Nederland en België getest

Twoo – informatie, kosten, review en ervaringen

Twoo is een leuke manier om gratis nieuwe mensen te leren kennen. Deze website richt zich niet alleen op mensen die zoeken naar een relatie of dating. Op Twoo.com kun je namelijk ook prima terecht voor vriendschappen in jouw directe omgeving. Het grootste voordeel van Twoo is, dat deze website bijna helemaal gratis is. Meer weten over Twoo? Lees dan onze uitgebreide review.

Twoo de populairste datingsite?

Twoo is een site die niet meteen gericht is op het vinden van de liefde van je leven, maar meer op het vinden van vrienden bij jou in de buurt. Liefde is fantastisch, maar een goede vriendschap is net zo belangrijk. Bij Twoo kun je leden vinden die ook op zoek zijn naar gezellige mensen om mee te praten en wie weet komt er een echte vriendschap uit voort. En nog een zeer belangrijk punt, Twoo is gratis.

Plezier beleven

Als je vrienden bent moet je plezier beleven. Dat is ook waar het bij Twoo om draait. Het draait niet perse om het zoeken naar een leuke date, maar om het zoeken van een lieve glimlach, positieve energie of lol hebben. Natuurlijk neemt dat niet weg dat je hier uiteindelijk wel een date kunt vinden, maar het is niet de eerste prioriteit.

Bij Twoo draait het om plezier, games en profielen. Als je tussen de profielen neust en iemand ziet die jou wel aanstaat, kun je gezellig een praatje met deze persoon aanknopen. Je vindt hier genoeg mensen die het wel zien zitten om gezellig te kletsen via de chat.

Makkelijk je account opzeggen

Op sommige datingsites is het een hele klus om je account te verwijderen. Bij Twoo hebben ze aan gebruikersgemak gedacht en willen ze niet dat je een vervelende ervaring overhoudt doordat je moeite had om je account te verwijderen. Twoo is er voor de leden en die moeten een prettige ervaring hebben. 

Veiligheid staat voorop

De makers van Twoo zorgen ervoor dat alle profielen, foto’s en teksten constant worden gemodereerd. Hiermee proberen ze te voorkomen dat mensen zich aanmelden met een nep profiel, of dat ze rare dingen op hun site plaatsen. Daarbij wordt op deze manier ook voorkomen dat leden te persoonlijke informatie op hun profiel plaatsen, zoals een e-mailadres, telefoonnummer of huisadres. Daarnaast vragen ze de leden zelf ook om oplettend te zijn. Alle misdrijven en alle gevallen van misbruik moeten gemeld worden. Dit kan gaan om bijvoorbeeld stalking of een fake profiel. Ernstige misdrijven geven ze door aan de desbetreffende instanties. Hierdoor kunnen ze de veiligheid en het plezier van hun leden garanderen, waardoor dit een goede plek is om nieuwe vrienden te maken.