• Jouw onafhankelijke hulp bij online daten
  • Alle datingsites van Nederland en België getest

StedenDating – informatie, kosten, review en ervaringen

Stedendating is een website waar mannen en vrouwen elkaar kunnen leren kennen. De site is opgezet door mensen die in elke regio mensen zochten die zich wilde aanmelden bij deze website. Stedendating is in 2004 opgericht en heeft inmiddels erg veel leden uit verschillende steden. Zoek jij een leuke date? En wil je niet ver reizen? Meld je dan nu aan bij StedenDating.nl! Wil je meer weten over stedendating? Lees dan onze review

Stedendating: Online daten in eigen stad

Online daten is helemaal hip, bijna iedereen heeft wel ergens een online dating profiel. Het is een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen. Maar vind jij het soms ook zo vervelend dat net die ene leuke vrouw of net die ene interessante man in een uithoek woont en je elke keer 2 uur moet reizen om elkaar te zien. StedenDating haakt hierop in en creëerde een online datingsite, speciaal gericht op het daten in je eigen dorp, stad of in je eigen regio. Bij Stedendating heb je het gemak van online daten en wil je afspreken dan is het lekker in de buurt.

Gratis inschrijven en begin met daten

Inschrijven op Stedendating is super simpel, je kunt zelfs door middel van Facebook een account aanmaken. Wil je dit liever niet, dan is dat ook geen probleem. Nadat je jezelf hebt aangemeld kun je je profiel invullen. Heb je dit gedaan dan kun je foto’s toevoegen en een kijkje nemen tussen alle bestaande profielen. Op Stedendating zijn verschillende toegangsvormen. Je begint bij Stedendating met gratis toegang, hiermee kun je een gratis profiel aanmaken, andere profielen bekijken en standaardberichten sturen. Wil je net een stapje verder, dan kun je door middel van credits te kopen, VIP-toegang krijgen. Hiermee kun je zelfgeschreven berichten sturen naar andere profielen, chatten en uitgebreid zoeken tussen alle profielen. Voor actuele prijzen van de credits kun je kijken op de site van Stedendating.

Het online daten met behulp van Steden dating

Toch een beetje terughoudend over online daten? Dat is echt nergens voor nodig en al helemaal niet bij Stedendating. Zij gaan goed met je gegevens om, zijn betrouwbaar en hebben een gebruiksvriendelijke site. De laatste twijfels kun je weghalen door de leuke succesverhalen te lezen die zij op de site hebben geplaatst. In onze ogen is Stedendating een leuke datingsite die doet wat hij beloofd, gebruiksvriendelijk is en net iets anders is dan de rest van de datingsites doordat ze lokaal te werk gaan.

Stedendating Kosten

Als je een profiel aanmaakt begin je altijd eerst met een gratis profiel. Je kunt dan niet alle functies gebruiken die de website te bieden heeft. Maar je kunt wel even rondkijken of de datingsite iets voor jou is.

De kosten op VIP te worden zijn als volgt:

14 dagen Full Membership € 15,99
30 dagen Full Membership € 27,99
90 dagen Full Membership € 59,99

Als VIP lid kun je berichten lezen, versturen/onbeperkt chatten extra foto’s bekijken, en nog veel meer!