• Jouw onafhankelijke hulp bij online daten
  • Alle datingsites van Nederland en België getest

Opzoeknaarjou – informatie, kosten, review en ervaringen

Opzoeknaarjou is een datingsite gemaakt voor vrijgezelle christenen. Sinds deze site online gegaan is, werd hij steeds populairder, en is inmiddels uitgroeit tot de grootste christelijke datingsite van Nederland. Voor christenen is het aangenaam om iemand te kunnen ontmoeten die hun geloof deelt. Meer weten over de datingsite Opzoeknaarjou? Lees dan onze review.

Opzoeknaarjou: De leukste christelijke datingsite van Nederland

Opzoeknaarjou is een datingsite speciaal bedoelt voor vrijgezelle christenen. Deze snelgroeiende site is inmiddels al uitgegroeid tot een van de grootste christelijke datingsites van Nederland. Voor christenen is het fijn om mensen te ontmoeten waarmee ze het geloof kunnen delen en via Op zoek naar jou is dit mogelijk.

Bijbelse normen en waarden

Omdat het een christelijke datingsite is, vormen de Bijbelse normen en waarden het uitgangspunt. Om te zorgen dat iedereen zich houdt aan de regels en respectvol met elkaar omgaat, worden alle profielen gecontroleerd voor ze geplaatst worden. Mensen die zich niet aan de regels houden worden verwijderd en geblokkeerd. Op deze manier kunnen ze voor iedereen die serieus op zoek is naar een christelijke date garanderen dat ze ook enkel met gelijkgestemden in aanraking komen.

Aangezien dit een christelijke datingsite is, wordt er ook veel aandacht besteed aan het geloof. Zo kun je aangeven bij welke christelijke stroming je hoort en hoe vaak je naar de kerk gaat. Daarbij is er ruimte om te vertellen wat het geloof voor jou betekent.

Datingsite en contactsite

Opzoeknaarjou is niet enkel gericht op het zoeken van je grote liefde, maar ook op zoeken naar leuke vriendschappen. Vriendschappen waarbij je samen kunt praten over het geloof en andere zaken waar jullie van houden. Je voorkeur kun je aangeven in je profiel, waardoor andere mensen ook snel kunnen zien waar jij naar op zoek bent. Op die manier kom je snel in contact met mensen die bij jouw ‘wensen’ passen en wie weet bloeit er een mooie vriendschap uit op.

Opzoeknaarjou kosten

Inschrijven is geheel gratis bij opzoeknaarjou wat het erg aantrekkelijk maakt. Vervolgens kun je een aantal dagen gratis gebruik maken van alle functies die je bij een betaald lidmaatschap ook hebt. Zo kun je geheel vrijblijvend rondkijken wat de site jou te bieden heeft. Na die dagen kun je gratis gebruik blijven maken van de site, maar dan komen de extra functies te vervallen. Deze krijg je weer terug als je kiest voor een betaald lidmaatschap, maar dan weet je al wat je van de Op zoek naar jou kunt verwachten waardoor je nooit voor nare verrassingen komt te staan.

Echter om alle functies te gebruiken heb je een premium account nodig. De prijzen voor een premium lidmaatschap zijn als volgt:

1 maand Full Membership € 9,95 per maand
3 maanden Full Membership € 6,65 per maand
12 maanden Full Membership € 2,49 per maand