• Jouw onafhankelijke hulp bij online daten
  • Alle datingsites van Nederland en België getest

Ondeugend Daten – informatie, kosten, review en ervaringen

Er zijn genoeg regulieren datingsites op internet te vinden, dat weet iedereen. Maar als je iets meer wil en iets speelser wilt daten, dan is Ondeugend Daten een leuke optie. Wij hebben deze site voor je bekeken en waren verrast met wat wij vonden. Ondeugend Daten is voor mannen en vrouwen, 18+, die op zoek zijn naar een speelse vriendschap, date of relatie. Als je niet zoekt naar dit speelse karakter, dan is deze datingsite niet voor jou en kun je je beter inschrijven op een andere site.

Speels met duidelijk regels

Het zal je niet verbazen dat je als je op de datingsite Ondeugend Daten je een verklaring moet invullen dat je boven de 18 bent. In de verklaring staat ook dat je geen fake profiel gaat aanmaken, je er bewust van bent dat er op de datingsite erotische beeldmateriaal kan worden vertoont en dat deze site ook bedoeld is voor seksueel georiënteerde dating. Met andere woorden, je weet waar je terecht komt en je zal hier ook geen mensen vinden die dit aanstootgevend zullen vinden. Natuurlijk blijft alles wel ‘netjes’, Ondeugend Daten houdt toezicht op alles wat er op de site gebeurd en zal beledigende, discriminerende of agressieve uitingen ook direct verwijderen. Een duidelijke binnenkomen bij Ondeugend Daten, wat ook nodig is met een dating site als deze.

Gratis en betaalde profielen

Net zoals andere datingsites heeft ook Ondeugend Daten een gratis profiel en een betaald profiel. Voor het gratis profiel heb je niks nodig, je kunt je binnen 5 minuten inschrijven en gelijk tussen alle spannende profielen zoeken naar jou ideale match. Met de gratis-toegang kun je een alle profielen bekijken, standaardberichten sturen en hoofdfoto’s bekijken. Met een VIP-toegang kun je al veel meer, zoals zelf berichten schrijven, chatten, extra foto’s bekijken en je laatste bezoekers zien. Toegang tot de VIP kun je krijgen door credits aan te schaffen op Ondeugend Daten. Deze credits kun je gebruiken om bijvoorbeeld voor een dag toegang te krijgen tot de VIP-toegang. Zijn je credits voor Ondeugend Daten op, dan houdt je VIP-toegang automatisch op tot je weer nieuwe credits hebt. Je kunt ook een opwaardeerplan aanschaffen, hierin geef je aan hoeveel credits je per keer wilt aanschaffen, dit kun je op elk moment weer stopzetten.

Ondeugden Daten: zeker doen

Deze dating site is eenvoudig opgezet en zonder veel poespas krijg je toegang tot vele verschillende speelse profielen. Doordat alle profielen op Ondeugend Daten goed onder toezicht staan kun je er ook zeker van zijn dat je veilig kunt daten. Wij denken dat dit een leuke site is voor mannen en vrouwen die zoeken naar een speelse en spannende manier van daten.