• Jouw onafhankelijke hulp bij online daten
  • Alle datingsites van Nederland en België getest

Metjou – informatie, kosten, review en ervaringen

De datingsite: MetJou is een algemene datingsite, waar je op zoek kunt gaan naar een leuke date, vriendschappen of een serieuze relatie. Al veel single's gingen jou voor, en schreven zich met succes in op deze gratis datingsite. Deze website richt zich op single's vanaf 18 jaar. Wil je meer weten over MetJou? Lees dan onze review.

Metjou: Een grote speler in online dating

De online datingsites zijn tegenwoordig overal te vinden. Wij willen je helpen om betrouwbare en gebruiksvriendelijke sites te vinden waar je snel aan een date kunt komen. MetJou is zo’n site die wij voor je hebben getest. Wij waren blij verrast met de werking van deze nog vrij onbekende datingsite. Voor het grote publiek dan, want zelf zeggen ze dat ze ongeveer 200 nieuwe inschrijvingen per dag hebben, maar als wij gaan kijken heeft MetJou al 200 inschrijvingen in het afgelopen uur gehad. Zo klein is deze onbekende naam dus helemaal niet.

No nonsense daten op MetJou

De datingsite MetJou.nl is voor iedereen vanaf 18 jaar die serieus op zoek is naar een vriendschap, een afspraakje of een vaste relatie. Je maakt een gratis account aan en je kunt beginnen met het invullen van je profiel. Je loopt zoals bij vele andere datingsites een aantal stappen door om je profiel zo volledig mogelijk te maken. Ook vul je een zoekprofiel in, zodat ze op deze manier een match voor je kunnen vinden. Heb je dit eenmaal gegaan, dan kun je kijken tussen de matches die bij jou passen. Door het gebruik van het zoekprofiel is in onze ogen MetJou een no nonsense datingsite. Je vult namelijk in waar je naar op zoek bent, een date, een vriendschap of een relatie en MetJou zoekt een profiel met dezelfde wensen, maar ook met dezelfde interesses. Duidelijk en snel.

Kosten Metjou

Het gratis profiel is zoals bij eigenlijk alle datingsites, ook bij MetJou, beperkt. Je kunt een profiel maken, foto’s bekijken, een interesse bericht sturen, foto’s plaatsen en zoeken naar profielen. Wil je meer? Dan kun je doormiddel van credits toegang krijgen tot de VIP-toegang. Voor de actuele prijzen van de credits kun je kijken op MetJou. Met de VIP-toegang kun je zelfgeschreven berichten sturen aan andere, je kunt bekijken wie jou profiel heeft bekeken, je kunt chatten en berichten lezen. Het fijne aan deze credits zijn, dat je zelf kunt bepalen hoeveel credits je erop zet en als deze op zijn hoef je niet gelijk bij te betalen. Op deze manier kun je de kosten goed in de gaten houden. Weer zoiets wat MetJou zo lekker no nonsense maakt.

De kosten voor een betaald lidmaatschap zijn als volgt:

140 credits 14 dagen VIP-toegang € 15,99
300 credits 30 dagen VIP-toegang € 27,99
900 credits 90 dagen VIP-toegang € 59,99