• Jouw onafhankelijke hulp bij online daten
  • Alle datingsites van Nederland en België getest

Match4me – informatie, kosten, review en ervaringen

Match4me is een datingsite waar je veel leuke singles tegen komt. De doelgroep van Match4me is hoger opgeleiden singles (HBO/WO). Alle profielen worden handmatig gecontroleerd, dus je zal hier weinig tot geen fake-profielen tegen komen. Match4me is beschikbaar voor elke mobiele telefoon op tablet. Je hoeft dus nooit een leuk contact missen. Meer weten over Match4me? Lees onze review.

Match4me met groot aantal succesverhalen

Benieuwd naar onze bevindingen over Match4me, in een uitgebreide review? We maakten er een account aan en zijn zeer goed te spreken over deze datingsite.Je hebt er de mogelijkheid om je gratis in te schrijven, om op zoek te gaan naar andere leuke singles. Zodra je een betaald abonnement afsluit kun je ook met anderen in contact komen, waardoor je er kunt rekenen op serieuze andere singles. Dankzij de goede controle van de profielen en de handige mogelijkheden om met elkaar in contact te komen onderscheidt Match4me zich van veel andere datingsites.

Handmatige controle van profielen en groot aantal verstuurde berichten

Op Match4me vindt een uitgebreide handmatige controle van alle profielen plaats, het team achter de site doorloopt deze continu om ervoor te zorgen dat alles in orde is. De website richt zich op serieuze singles, die net als jij op zoek zijn naar een leuk contact of een serieuze relatie. Dankzij de goede controle van de profielen merkten we bij het onderzoek voor deze review over Match4me ook dat je er op een heel veilige wijze kunt daten, je gegevens komen niet zomaar op straat te liggen. Het aantal verstuurde berichten is er groot, jaarlijks gaan er honderdduizenden berichten heen en weer tussen leden, die elkaar op die manier beter leren kennen.

Mobiel daten met andere singles en chatten

Uiteraard gaat Match4me daarnaast met de tijd mee, wat betekent dat je er bijvoorbeeld mobiel kunt daten. Maak je toch liever gebruik van de computer? Uiteraard hebben we ook dat even voor je getest, om deze review over Match4me te kunnen schrijven. Je kunt er eenvoudig met andere singles chatten, zodat je meteen antwoord krijgt op je vragen en je op een veilige wijze toch een echt gesprek op kunt starten. Het chatten en mobiel daten werkt allebei uitstekend, uiteraard via een veilige verbinding.

Verdeling mannen en vrouwen

De verdeling tussen mannen en vrouwen bij Match4me is bijna gelijk, er zijn iets meer vrouwen dan mannen op de website aanwezig. Het aantal mannen is goed voor ongeveer 45%, het aantal vrouwen is er iets groter met 55%. Dit betekent dat je er zowel als man een leuke vrouw kunt vinden, terwijl je er als vrouw op zoek kunt gaan naar een leuke man. Verder merkten we dat het bij Match4me goed mogelijk is om zowel een leuk of spannend contact op te doen, als op zoek te gaan naar een serieuze nieuwe partner.

Kosten Match4me

Een account/profiel aanmaken bij Match4me is net zoals alle andere datingsites gratis. Maar wil je werkelijk alle opties gebruiken die Match4me te bieden heeft, dan dien je een betaald lidmaatschap te nemen.

De volgende premium lidmaatschappen zijn mogelijk:

1 maand Full Membership € 24,95 per maand
3 maanden Full Membership € 14,95 per maand
6 maanden Full Membership € 14,95 per maand