• Jouw onafhankelijke hulp bij online daten
  • Alle datingsites van Nederland en België getest

Maatjemeer-Match – informatie, kosten, review en ervaringen

Er komen steeds meer mensen met overgewicht bij, maar toch blijft er een taboe op rusten. Het is eng om hierover te praten en je bloot te geven. Daten zit er om deze reden al helemaal niet in. Voor al deze mensen heeft Maatjemeer-match dit taboe verbroken.

Maatjemeer-Match: Volslanke singles op zoek

Er komen steeds meer mensen met overgewicht bij, maar toch blijft er een taboe op rusten. Het is eng om hierover te praten en je bloot te geven. Daten zit er om deze reden al helemaal niet in. Voor al deze mensen heeft Maatjemeer-match dit taboe verbroken. Hier kan iedereen die volslank is, zich vol vertrouwen inschrijven.

Volslanke doelgroep

Maatjemeer-match richt zich op de volslanke mensen die Nederland rijk is. Mensen die denken niet in aanmerking te kunnen komen voor een leuke relatie, omdat ze bang zijn dat hun overgewicht hen in de weg zit. Op deze datingsite kan iedereen zichzelf zijn en is er herkenbaarheid te vinden onder de leden. Dit zorgt ervoor dat het een hele fijne site is. Natuurlijk mogen ook mensen zonder overgewicht zich hier inschrijven, omdat ze juist vallen op een maatje meer of omdat ze innerlijk belangrijker vinden dan uiterlijk.

Gratis inschrijven en vrienden zoeken

Bij Maatjemeer-match hebben ze de lat zo laag mogelijk gelegd wat betreft inschrijven. Als je nog twijfelt of dit de juiste datingsite voor jou is, kun jij je vrijblijvend inschrijven zonder dat hier kosten aan verbonden zijn. Vervolgens kun je lekker rondneuzen tussen alle andere profielen van mensen die zich hebben aangemeld. Door een betaald lidmaatschap te nemen worden meerdere mogelijkheden voor je geopend. Deze site werkt met een online betaalsysteem in de vorm van credits. Deze credits kun je inkopen en uitgeven op de manier zoals jij dat wilt.

Maatjemeer-match succesverhalen.

Bij een datingsite horen natuurlijk ook de succesverhalen. Bij Maatjemeer-match zijn dit er behoorlijk veel, wat aantoont dat dit een bloeiende site is. Naast alle liefdesrelaties die uit deze site voortkomen, zijn er ook mensen die er mooie vriendschappen aan overhouden. Mensen die hun zielsverwante hebben gevonden, of iemand die hen begrijpt en waar ze mee kunnen praten. Sommige leden zoeken wat langer en doen rustig aan, maar er zijn ook veel succesverhalen van leden die nog maar pas zijn ingeschreven en die nu al een match gevonden hebben. Dus als jij een maatje meer hebt, maar later ook graag een succesverhaal aan je leven wilt toevoegen, dan is Maatjemeer-match de plek voor jou om dit waar te maken.

Maatjemeer-Match Kosten

Maatjemeer-match beschikt over een ander soort systeem wat de reguliere datingsites gebruiken, dit is namelijk het gebruik van credits. U kunt credits kopen en hiermee heeft u toegang tot alle functionaliteit die Maatjemeer-match te bieden heeft. Het gratis lidmaatschap biedt helaas niet alle mogelijkheden.

Op het moment dat je gebruik wilt maken van een betaald lidmaatschap dan zijn de kosten als volgt:

Er zijn 3 verschillende lidmaatschappen(credit packs) te koop namelijk:

140 credits 14 dagen VIP-toegang € 15,99
300 credits 30 dagen VIP-toegang € 27,99
900 credits 90 dagen VIP-toegang € 59,99