• Jouw onafhankelijke hulp bij online daten
  • Alle datingsites van Nederland en België getest

Girls-Dating – informatie, kosten, review en ervaringen

Girls-Dating is een online datingsite die vooral gericht is op lesbiennes van achttien jaar en ouder,  die op zoek zijn naar een relatie of een goede vriendschap. Zowel ‘ervaren’ als ‘onervaren’ mensen komen hier om hun geluk te zoeken en met iedereen wordt op een goede manier omgegaan.

Girls-Dating, vriendschappen en relaties voor lesbiennes

Girls Dating is een online datingsite die vooral gericht is op lesbiennes van achttien jaar en ouder,  die op zoek zijn naar een relatie of een goede vriendschap. Zowel ‘ervaren’ als ‘onervaren’ mensen komen hier om hun geluk te zoeken en met iedereen wordt op een goede manier omgegaan. Aanstootgevend gedrag wordt niet getolereerd.

Gratis functies

Het grote voordeel van Girls Dating is dat aanmelden gratis is. Ook kun je gratis zoeken tussen alle profielen waardoor aanmelden laagdrempelig wordt. Pas als je iemand gevonden hebt waar je wel eens contact mee op zou willen nemen, moet je gaan denken aan betaald lidmaatschap om meer functies te krijgen. Vind je geen leuke matches of bevalt de site je niet, dan kun je heel makkelijk weer ophouden zonder dat het je maar iets gekost heeft. Op de site betalen ze met credits. Dit is een online betaalsysteem. Credits kun je voor een bepaald bedrag per aantal kopen en Girls Dating biedt ook de mogelijkheid om automatisch je credits aan te vullen. Het gekozen bedrag wordt dan van je rekening afgeschreven zodra je weer nieuwe credits nodig hebt. Dit noemen ze het ‘opwaardeerplan’. Dit kan heel makkelijk weer worden stopgezet zodat je nergens aan vast zit.

Lekker vanuit huis

Het fijne van deze datingsite is dat je vanuit huis op je gemak de profielen van anderen kunt bekijken. Je kunt geheel op eigen houtje op zoek gaan naar iemand die jou leuk lijkt en die bij je lijkt te passen. De site biedt zelf geen persoonlijkheidstest of matchingsysteem aan, dus kun je in alle rust zelf op onderzoek uit. Aan de hand van de opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren is het redelijk eenvoudig een goede match te vinden. Daarna kun je deze persoon een berichtje sturen of je kunt samen chatten. Girls Dating richt zich op serieuze relaties en vriendschappen. Seks gerelateerde oproepen worden dan ook niet getolereerd.

Naast de zoekfunctie vind je op deze datingsites ook mooie succesverhalen. Vrouwen die de liefde van hun leven hebben gevonden, maar ook vrouwen die een goede vriendin hebben ontdekt waar ze nu veel mee optrekken. De verhalen zijn van zowel oudere dames, als jongere meiden, waardoor duidelijk wordt dat Girls Dating een datingsite is voor alle leeftijden.

Girls Dating Kosten

Girls Dating beschikt over een ander soort systeem wat de reguliere datingsites gebruiken, dit is namelijk het gebruik van credits. U kunt credits kopen en hiermee heeft u toegang tot alle functionaliteit die Girls Dating te bieden heeft. Het gratis lidmaatschap biedt helaas niet alle mogelijkheden.

Op het moment dat je gebruik wilt maken van een betaald lidmaatschap dan zijn de kosten als volgt:

Er zijn 3 verschillende lidmaatschappen(credit packs) te koop namelijk:

140 credits 14 dagen VIP-toegang € 15,99
300 credits 30 dagen VIP-toegang € 27,99
900 credits 90 dagen VIP-toegang € 59,99