• Jouw onafhankelijke hulp bij online daten
  • Alle datingsites van Nederland en België getest

Datingeasy – informatie, kosten, review en ervaringen

Datingeasy oftewel gemakkelijk daten, is een datingwebsite die het online daten een stuk makkelijk maakt. Mannen en vrouwen van alle leeftijden kunnen hier veilig met elkaar in contact komen. Deze website is alleen toegankelijk voor mensen met een account op datingeasy. Een account op datingeasy is gratis. Meer weten over datingeasy? Lees dan onze review

Datingeasy is snel en makkelijk

Met de inschrijfmogelijkheid via Facebook is het inderdaad easy dating, sneller dan dit kan bijna niet. Wil je liever niet inschrijven via Facebook, dan kan dat natuurlijk met je e-mailadres. Het inschrijven op Dating Easy neemt maar 5 minuten in beslag en daarna kun je lekker snuffelen tussen alle profielen. Ook kun je zoeken via de zoekfunctie op bijvoorbeeld eigenschappen of gemeenschappelijke interesses. Op deze manier vind je snel een passende match voor een date of gewoon voor een leuke vriendschap.

Dating Easy voor easy dating

Dating Easy is niet zomaar een naam, alles op deze datingsite is eenvoudig opgezet en duidelijk. Het inschrijven is zoals hierboven omschreven makkelijk en snel te doen. Volg de eenvoudige stappen en maak je gratis profiel aan. Dit gratis profiel heeft bij Dating Easy, net zoals bij andere datingsites, een aantal beperkingen. Zo kun je profielen bekijken, standaardberichtjes sturen en foto’s plaatsen, maar voor de leuke functionaliteiten raden wij aan om te gaan voor de VIP-toegang. Als je dit aanschaft kun je uitgebreid tussen alle profielen zoeken, chatten met matches, zelfgeschreven berichten sturen en alle extra foto’s bekijken. Deze VIP-toegang verkrijg je door op Dating Easy credits aan te schaffen. Met deze credits kun je bijvoorbeeld 15 dagen deze toegang krijgen. Als je credits op zijn, kun je kiezen of je weer bijkoopt of dat je het er bij laat. Je zit niet gelijk aan een jaarabonnement vast.

Voor wie is dating easy gemaakt?

Dating Easy is eigenlijk voor iedereen die op zoek is naar een leuk afspraakje, een vriendschap of een relatie. Op deze datingsite ga je ook veel verschillende soorten profielen vinden en dit maakt de kans op een passende match groot. Als vanzelfsprekend wordt er goed met je gegevens omgegaan, deze worden allemaal beveiligd, zodat je met een gerust hart kunt daten op deze leuke datingsite.

Dating easy kosten

Dating easy beschikt over 2 soorten lidmaatschappen. Een gratis lidmaatschap en een betaald lidmaatschap. Met een gratis account is het helaas niet mogelijk om berichtjes te sturen. Maar het is natuurlijk wel fijn dat je de site van “binnen in” kunt zien.

Mocht je over willen stappen naar een betaald lidmaatschap dan zijn de volgende opties mogelijk:

140 credits 14 dagen VIP-toegang € 15,99
300 credits 30 dagen VIP-toegang € 27,99
900 credits 90 dagen VIP-toegang € 59,99

De credits kun je beschouwen als betaalmiddel voor acties die je wilt uitvoeren op de datingsite DatingEasy. Voor elke handeling die je wilt doen betaald je een credit.