• Jouw onafhankelijke hulp bij online daten
  • Alle datingsites van Nederland en België getest

BiLove – informatie, kosten, review en ervaringen

Bilove is een website die ontwikkeld is voor vrouwen die interesse hebben in andere vrouwen. De meerderheid van de vrouwen voelt zich wel eens aangetrokken tot een andere vrouw.. Is dit bij jou ook het geval? Neem dan een kijkje op de datingsite Bilove. Wil je meer weten over de website Bilove? Lees dan onze review.

Bilove: Voor vrouwen die op zoek zijn naar leuke vrouwen

Bilove is een datingsite, speciaal gericht op vrouwen die op zoek zijn naar een andere vrouw. Als je als vrouw graag eens in contact wilt komen met andere vrouwen die wellicht ook biseksueel zijn, dan is dit de site om je aan te melden. Door het grote ledenbestand is de kans zeer groot dat je een geschikte match vindt waar je misschien wel de rest van je leven mee wilt delen.

Gratis aanmelden

Bij BiLove is de stap om je aan te melden een stuk lager gemaakt doordat dit gratis is. Je kunt in alle rust je profiel aanmaken en vervolgens door het ledenbestand op zoek gaan naar leuke vrouwen, die jou wel aanspreken. Om verdere stappen te kunnen ondernemen heb je een betaald lidmaatschap nodig. Hiermee probeert BiLove nepaccounts te weren en de serieuze gebruikers te beschermen. Het gaat er tenslotte om dat jij je veilig voelt terwijl je voor het eerst voet op deze bodem zet. Bij BiLove zit je dus gegarandeerd goed.

Groot ledenbestand

De datingsite BiLove heeft veel leden. Dit geeft onder andere aan hoe populair ze zijn. Door dit grote ledenbestand is er voor jou als gebruiker een grotere kans dat je iemand vindt waar je leuk mee kunt praten of waar je zelfs een date mee zou willen. In dit ledenbestand zitten veel verschillende vrouwen die net als jij op zoek zijn naar een andere vrouw. Of dit nou voor een vaste relatie is of om enkel eens te kijken of bisekualiteit iets voor hen is. Dat maakt BiLove ook zo’n hechte datingsite, omdat er veel gelijkgestemden gebruik van maken.

Plus punten van BiLove

Een groot pluspunt van BiLove is dat hun site er netjes en verzorgd uitziet. De uitstraling is fris en vernieuwend, wat meteen een goede eerste indruk achterlaat. Daarbij is de tekst zeer uitnodigend, waarbij vrouwen die twijfelen of ze wel op een datingsite als deze passen, een hart onder de riem gestoken wordt. Alle vrouwen zijn welkom, ook als je al gelukkig getrouwd bent met een man en enkel bischierig bent. Zoals ze onderaan hun site zeer terecht vermelden, bi yourself, bi happy.

BiLove Kosten

Als je graag zou willen zien hoe BiLove werkt, dan kan je er voor kiezen om een gratis account aan te maken. Bij BiLove begin je altijd met een gratis account. Echter is het met dit account niet mogelijk om te chatten of berichtjes te sturen naar andere leden.

Mocht je een betaald account willen dan zijn de volgende lidmaatschappen mogelijk:

3 maanden Full Membership € 19,65 per maand0
6 maanden Full Membership € 9,95 per maand
12 maanden Full Membership € 6,66 per maand

Met een volledig “betaald lidmaatschap” kun je alle profielen bekijken en eindeloos berichtjes sturen. De betaling voor een betaald lidmaatschap kan gedaan worden met iDeal, creditcard betaling of een directe overschrijving.