• Jouw onafhankelijke hulp bij online daten
  • Alle datingsites van Nederland en België getest

Be2 – informatie, kosten, review en ervaringen

Be2 is een van de grootste datingsite ter wereld. Zo heeft be2 meer dan 38 miljoen geregistreerde leden. Het is een datingsite waar de meeste leden 30 jaar of ouder zijn. Dit is natuurlijk een doelgroep die wat serieuzer is, wij gaan er dan ook vanuit dat je met behulp van Be2 snel een date kunt vinden. Ook hebben zij een uitgebreide persoonlijkheidstest waardoor ze jou perfect kunnen matchen aan een ander lid. Be2 is gratis en als je meer wilt weten over deze datingsite, lees dan onze Be2-Review.

Be2: Meer dan dating

Ben je op zoek naar de perfecte match, of zoek je gewoon een leuk contact? Be2.nl heeft meer dan 38 miljoen geregistreerde leden, waardoor er ook voor jou een leuke single beschikbaar is. 57% van de leden is er vrouw, waardoor je kunt rekenen op tal van singles en profielen waar je op je gemak doorheen kunt bladeren. Je kunt Be2.nl op zoek laten gaan naar de perfecte partner, of er zelf voor zorgen dat je aan de hand van de profielen de stoute schoenen eens aantrekt.

Meer dan dating

Be2 is bovendien meer dan dating, de website zorgt ervoor dat je als single op zoek kunt gaan naar een serieuze relatie. Vind je het van belang dat de ander net zo serieus is als jij en dat het niet zomaar gaat om een oppervlakkige flirt? Dankzij het grote aantal profielen kun je bij Be2 eenvoudig op zoek gaan naar iemand die precies hetzelfde nastreeft als jij. Wat dat betreft is het de moeite waard om de dating tips van Be2 tot je te nemen, of je er aan te melden en aan te geven waar je naar op zoek bent.

Succesverhalen van Be2.nl

Het grote aantal succesverhalen van Be2 laat zien dat de kans op succes er zeer groot is. Diverse stellen vonden er de liefde van hun leven, of wisten dankzij het online contact een nieuw maatje toe te voegen aan hun lijst met contacten. Wat dat betreft is het de moeite waard om je bij Be2.nl gewoon eens gratis aan te melden. Wellicht vind je er de liefde van je leven, wellicht zorg je er voor een spannend gesprek. Waar je ook naar op zoek bent, aanmelden bij Be2 is gratis en bovendien heel eenvoudig.

Be2 kosten

Als je een account maakt op Be2 begin je altijd met een gratis account. Mocht je na een aantal dagen denken van.. (nou dit is wel een leuke datingsite) Dan kun je overstappen naar een betaald account.

De kosten van een betaald lidmaatschap zijn als volgt:

3 maanden Full Membership € 49,95 per maand0
6 maanden Full Membership € 24,90 per maand
12 maanden Full Membership € 19,90 per maand

De mogelijkheden met een betaald account zijn als volgt: Chatten met andere leden (berichtjes versturen), zien wie jou profiel bekijkt en uw foto’s en profiel word beter vindbaar door andere leden.