• Jouw onafhankelijke hulp bij online daten
  • Alle datingsites van Nederland en België getest

Badoo – informatie, kosten, review en ervaringen

Badoo is met 250 miljoen leden een, van de grootste datingsites van de wereld. Omdat Badoo zo populair is komen er per dag nog rond de honderd duizend nieuwe leden bij. In Nederland is Badoo ook redelijk populair, dit komt omdat je hier niet alleen terecht kunt als je opzoek bent naar een relatie. Ook voor vriendschappen of gewoon voor de fun ben je van harte welkom op Badoo.

Badoo: Ontmoet nieuwe mensen

Badoo is een populaire website voor het vinden van vrienden en potentiële partners. Bij Badoo kun je als gebruiker eenvoudig een gratis profiel aanmaken. Hoewel de datingsite ook de optie biedt om je account uit te breiden zijn de gratis opties al ongekend. Na het aanmaken van je account heb je al vele verschillende functies die de meeste datingsites niet bieden. Extra functies kan je betrouwbaar aanschaffen via veilige betalingswegen. Ook beschikt Badoo over een handige mobiele app waarmee je ook onderweg up-to-date blijft.

Chatten, foto’s en zelfs videos uploaden

Het basisprofiel geeft je meteen de mogelijkheid om te chatten met andere gebruikers. Ook kan je foto’s en filmpjes uploaden. Zo kan je meteen al een goed beeld geven van jezelf en hoef je niet zoals bij vele andere datingsites eerst een betaling te doen. Je kan bovendien direct andere gebruikers benaderen.

Extra opties met een Premium lidmaatschap

Als je een premium lidmaatschap neemt tegen redelijk tarief heb je meerdere opties. Deze functie maakt het makkelijker om mensen bij jou in de buurt met dezelfde interesses te vinden. Het is fijn dat bij deze functie niet je precieze locatie wordt weergegeven, maar een schatting. Zo blijf je je privacy behouden. Naast deze opties kan je ook nog kiezen voor Rise Up of Spotlight. Deze bieden je de mogelijkheid om je profiel zo hoog mogelijk te laten zien in de zoekresultaten van een ander. Als je gevonden wilt worden zijn dit dus leuke en unieke extra mogelijkheden.

Wereldwijde connecties krijgen

Badoo richt zich niet alleen op daten, maar is ook voor het maken van vriendschappen. De site zelf is beschikbaar in maar liefst 41 talen en leden in 180 landen. Deze diversiteit zorgt ervoor dat je mensen met de zelfde interesses aan de andere kant van de wereld kan vinden. Zo kan je makkelijk je vriendennetwerk uitbreiden.

Kosten Badoo

Badoo is uniek in het aanbieden van een vrijwel gratis lidmaatschap waarmee je alles al kan wat je in eerste instantie zoekt op een datingsite. De extra opties waar je een abonnement op kan nemen zijn extra opties en het is helemaal aan jou of je hiervoor wilt kiezen.