• Jouw onafhankelijke hulp bij online daten
  • Alle datingsites van Nederland en België getest

Alleenstaande Vaders – informatie, kosten, review en ervaringen

Voor Alleenstaande Vaders, is het niet altijd even makkelijk om een nieuwe liefde te vinden. Veel gescheiden vaders en moeders zoeken hun “nieuwe liefde” dan ook vaak via een datingsite. Alleenstaande-Vaders.nl heeft hier goed op ingespeeld. Op deze datingsite vindt u alleen single vaders en moeders. Meer weten over de datingsite Alleenstaande Vaders? Lees dan onze review.

Alleenstaande Vaders: Dating voor single papa’s en mama’s

Zoals de naam al zegt, richt deze datingsite zich op alleenstaande vaders, maar ook alleenstaande moeders zijn welkom. Als alleenstaande ouders is het soms lastig om een nieuwe liefde te vinden. Voor veel mensen is de stap behoorlijk groot om in een relatie te stappen waarbij je plotseling aan kinderen vast zit. Het voordeel van Alleenstaande Vaders is, dat iedereen die zich aanmeld, weet waar die aan toe is en het hebben van kinderen geen probleem is.

Gratis lidmaatschap

Met een gratis lidmaatschap kun je meer dan enkel profielen bekijken. Bij Alleenstaande Vaders is het ook mogelijk om gratis in contact te komen met anderen. Berichten lezen en beantwoorden is kosteloos en hier hoef je dus niet perse voor te betalen. Als je meerdere functies wilt hebben zal je wel moeten denken aan een betaald lidmaatschap, maar je wordt op deze site dus niet gedwongen tot betalen als je met leuke mensen in contact wilt komen. Dat is een grote pre voor deze site.

Altijd en overal bereikbaar

Alleenstaande Vaders is niet enkel bereikbaar via de pc, maar ook via smartphone en tablet. Hierdoor hoef je niet altijd thuis te zijn als je gezellig wilt praten, maar kun je dit ook doen vanaf je werk of terwijl je reist met bijvoorbeeld het openbaar vervoer. Je hoeft niet te wachten met het beantwoorden van een leuk bericht, maar je kunt meteen antwoord geven. De site is op dat gebied erg bij de tijd wat het een moderne en aantrekkelijke site maakt.

Daten in een veilige omgeving

Daten is altijd een beetje spannend. Daarom is het erg belangrijk dat dit in een veilige omgeving gebeurt. Vooral voor alleenstaande ouders is dit belangrijk, omdat ze al in een sensibele situatie verkeren. Bij Alleenstaande Vaders garanderen ze deze veiligheid door meerdere keren per dag de profielgegevens te controleren. Hierdoor kunnen ze ervoor zorgen dat nep profielen en onserieuze mensen meteen verwijderd worden. Daarbij zien ze het meteen als iemand per ongeluk of misschien zelfs expres persoonlijk gegevens op zijn of haar profiel heeft gedeeld, zodat ze deze persoon daar meteen op kunnen aanspreken en deze gegevens kunnen verwijderen. Op deze wijze waarborgen ze de veiligheid van al hun leden.

Kosten Alleenstaande Vaders

Iedereen die zich inschrijft bij Alleenstaande Vaders begint met een gratis account. Mocht u na enkele dagen/weken denken van, dit is echt een datingsite voor mij, dan kunt u ervoor kiezen om een betaald lidmaatschap aan te gaan.

Alleenstaande vaders heeft vier soorten betaald lidmaatschappen namelijk:

1 maand Full Membership € 29,50 per maand
3 maanden Full Membership € 19,95 per maand
6 maanden Full Membership € 14,95 per maand
12 maanden Full Membership € 9,99 per maand