• Jouw onafhankelijke hulp bij online daten
  • Alle datingsites van Nederland en België getest

Alleenstaande Moeders – informatie, kosten, review en ervaringen

Als alleenstaande moeder of vader is het niet makkelijk om tijd te vinden om bijvoorbeeld de stad in te gaan en nieuwe mannen of vrouwen tegen te komen, daar ben je gewoonweg te druk voor. Je bent aan het werk en je hebt natuurlijk de zorg voor de kinderen die je een groot gedeelte van dag bezighouden. De datingsite Alleenstaande moeder is voor jullie gemaakt! De site staat vol met leuke alleenstaande moeder en vaders die opzoek zijn naar andere alleenstaand moeders en vader. Wij namen deze site even onder de loep en waren blij met wat we tegenkwamen.

Veiligheid gegarandeerd

Voor neppe profielen hoef je je geen zorgen te maken bij Alleenstaande moeder. Alle profielen op Alleenstaande moeders worden namelijk handmatig en meerdere malen per dag gecontroleerd. Ook worden je profielgegevens op Alleenstaande moeder goed beveiligd met een SSL-certificaat, op deze manier kunnen ze de veiligheid en privacy goed waarborgen. Je kunt je echt met een gerust hart inschrijven op deze leuke datingsite en op zoek gaan naar een geschikte partner.

Niet alleen voor vrouwen

Op Alleenstaande moeders zijn meer vrouwen te vinden dan mannen. Niet heel gek als je de naam ziet, maar toch moet je je als alleenstaande vader niet laten tegenhouden om je in te schrijven, juist niet! De verdeling tussen mannen en vrouwen is 58% vrouw en 42% man. Het verschil is niet heel groot en daarom is er voor zowel mannen als vrouwen genoeg keus.

Hoe het werkt?

Vrij simpel. Je schrijft je in via de site Alleenstaande moeders voor een Gratis Membership. Hiermee kun je al een hoop. Je kunt namelijk een profiel aanmaken, onbeperkt andere profielen bekijken, onbeperkt foto’s plaatsen, flirten met andere en je kunt chatten met iemand die een Exclusieve Membership heeft. Alleenstaande moeders heeft nog 2 andere memberships, de Full Membership en de Exclusieve Membership. Deze memberships zijn niet gratis, maar geven je wel veel meer mogelijkheden zoals anoniem surfen door de profielen, zien wie jou leuk vindt en 1 op 1 chatten met webcam. Reden genoeg toch om eens een kijkje te nemen op Alleenstaande moeders.

Alleenstaande moeders kosten

Bij Alleenstaande moeders begin je altijd met een gratis lidmaatschap. Met dit gratis account kun je helaas niet gebruik maken van alle functionaliteiten die Alleenstaande Moeders te bieden heeft. Wel kun je zien om de site iets voor jou is.

De kosten voor een betaald lidmaatschap zijn als volgt:

1 maand Full Membership € 29,50 per maand
3 maanden Full Membership € 19,95 per maand
6 maanden Full Membership € 14,95 per maand

Inschrijven bij Alleenstaande moeders is gratis. Mocht deze site goed bij jou passen en wil je alle functionaliteiten van de website gebruiken? Stap dan over naar een betaald lidmaatschap.